مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
shaapaaraak آنلاین درب سکشنال خريد كيف پول موبایل اداری تبلت زنانه دخترانه دانشجویی اداری مردانه 2020 تتلووووووووو اخبار و اطلاعات جامع و به روز طراحی سایت و سئو اموزش علوم موزیک099,آهنگ شاد جدید,آهنگ پرطرفدار,آهنگ قدیمی, کامپیوتر دانشجو یزد نارون دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.