مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
فلزیاب ارزان پرقدرت حرفه ای09909061300 فروش اینترنتی و تحویل کالا درب منزل نیم نگاه کلاکت | بهترین سایت دانلود فیلم و انیمیشن با لینک مستقیم فروشگاه سایت بلاگ بیست همه چیز درباره تکنولوژی مروارید Game Online مشاوره کنترل وضعیت پمپ ها و مخازن آتش نشانی گرمایش برودت پارس ریاضی دبستان