مقایسه تغییرات قیمت اقلام اصلی سفره خانوار در طول دوره ۸ ساله دولت نشان می‌دهد ۲۰ قلم از اقلام اصلی مصرفی خانوار به‌طور میانگین ۴۰۰ درصد افزایش قیمت داشته‌اند. در بین این اقلام، چای خارجی با ۵۵۸ درصد، بالاترین افزایش قیمت را داشته است. قند با ۵۱۷ درصد در رتبه دوم و شکر با ۴۸۸ درصد در رتبه سوم قرار دارد. تن ماهی با ۴۸۶ درصد و ماهی قزل‌آلا با ۴۵۶ درصد در رتبه‌های چهارم و پنجم با بیشترین افزایش قیمت قرار دارند. درصد ,قیمت ,افزایش ,اقلام ,افزایش قیمت ,اقلام اصلی ,قیمت اقلام منبع

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تبلیغات متنی
msnbeauty filebazaar طراحی کاور موزیک , طراحی لوگو , طراحی بنر تبلیغاتی وبلاگ تفریحی الکترونیک ولتاژ | Electronic Voltage مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت دی ال ترانه هنر آبی بیا با هم بدانیم